Voor succes bij Van Loon op les
T 06 167 168 52

Speciale begeleiding

Rijschool Van Loon zorgt voor lessen op maat. Elke leerling is immers uniek. Rijschool Van Loon stemt de lessen altijd op jou af. Rijschool Van Loon is ook gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die angst hebben om achter het stuur te zitten. Het kan zijn vanwege een traumatische ervaring of omdat ze uit zichzelf al bang zijn in het verkeer. Samen met jou wordt een traject uitgestippeld.

Snellere opleiding

Wil je een snellere variant waarin je vooral werkt aan de voorbereiding op het praktijkexamen? Dat kan. Ook een opfriscursus behoort tot de mogelijkheden.

Verkeersangst overwinnen

Je kunt al in het bezit zijn van een rijbewijs, maar lang niet meer achter het stuur hebben gezeten. Of je rijdt wel maar durft niet buiten je vertrouwde omgeving te rijden, hoewel je dit wel zou willen. Dat is jammer. Hoe langer je achter dat stuur vandaan blijft, hoe moeilijker het vaak wordt er opnieuw achter te kruipen of door onbekende gebieden te rijden!

Herwin jouw zelfvertrouwen, fris jouw rijstijl op!

Verkeersangst staat los van leeftijd en is vaak - maar niet altijd - het gevolg van een traumatische ervaring. Veel mensen blijven door deze angst achter het stuur vandaan. Jammer, want dit gaat ten koste van je mobiliteit en onafhankelijkheid. Rijschool Van loon helpt je graag deze verkeersangst te overwinnen...

Tijdens de lessen gaat het erom, de angst stap voor stap van je af te schudden en je zelfvertrouwen terug te krijgen. Het is immers de bedoeling dat je weer met plezier en vrij van angst achter het stuur kunt zitten.

Rijschool van Loon is ook voor leerlingen met ADHD/ADD.