Voor succes bij Van Loon op les
T 06 167 168 52

De auto

Het beste advies dat wij jou als rijschool kunnen geven is zo snel mogelijk beginnen met rijlessen. Hoe jonger je bent, hoe sneller je leert. Sneller leren betekent ook dat je minder lessen nodig hebt, en daardoor veel geld kunt besparen. Daarnaast worden de eisen voor het rijexamen regelmatig verzwaard. Dit komt onder andere doordat het verkeer steeds drukker wordt, en dus ingewikkelder. 

Als je bij Rijschool Van Loon begint met lessen ben je verzekerd van een uitstekende begeleiding door het gehele proces heen om jouw rijbewijs te halen. Je kunt ervoor kiezen om losse lessen te nemen, of een compleet lespakket met examen. Lessen is ook mogelijk in de avonduren. Jij kiest wat het beste bij je past. 

De lessen vinden bij Rijschool Van Loon altijd plaats met dezelfde instructeur. De voortgang wordt bijgehouden op een instructiekaart, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Samen met jouw instructeur streef je ernaar om zo snel mogelijk de tussentijdse toets voor de rijvaardigheid te kunnen doen. Deze is niet verplicht, maar wordt door ons wel van harte aanbevolen. 

Rijschool Van Loon geeft les in een Kia Rio. Niet alleen is deze auto zeer energiezuinig en heeft hij een lage CO2-uitstoot, hij is ook nog eens zeer veilig. De auto is uitgerust met diverse veiligheidssystemen, waaronder 6 airbags, ABS, en electronische hulpmiddelen om de stabiliteit te vergroten. Hij rijdt lekker comfortabel, met power en je voelt je volstrekt zeker in deze auto. Ook is de auto makkelijk in te parkeren. Dat is niet alleen prettig tijdens het lessen, maar zeker ook tijdens het examen!

Een goede rijopleiding is een investering in jouw eigen toekomst als een goede en veilige weggebruiker. Je leert bij Rijschool Van Loon dan ook verantwoordelijk en veilig rijden. Door deze optimale voorbereiding kun jij snel je examen doen om dat felbegeerde rijbewijs te halen! 

Klik hier voor de prijzen. Speciale begeleiding nodig? Klik hier voor meer informatie.